2020 Joulukalenteri, luukut 1-10

Tänä vuonna näin, kun poikkeusaikoja eletään, huomasin omistavani 2,5 joulukalenteria ❤🎅🏻

Tilasin Nukkekoti Väinölän joulukalenterin ja lisäksi aiempien vuosien tapaan vaihdoin muutamia paketteja harrastusystävieni kanssa. Tämä muutama, päätyi lopulta summaan 39 pakettia ja 14 vaihtokaveria!


Ensimmäisen paketin avasin vähän etuajassa 28.11., kun näitä paketteja tuli tänä vuonna vaihdettua reilusti.

Kiitos Maija tästä upeasta amarylliksestä ❤ Amaryllistä en omistanutkaan ennestään. Upea alku joulukalenterille!

2. Paketti 29.11.. Siitä paljastui söpönen virkattu kuusi kultaisilla palloilla. Tämä taitaa löytää paikkansa tonttuoven pielestä...


30.11. paketista paljastui Merjan tekemiä ruokia ja ruusuja 1:6 väelle.

1.12. Liitutaulupintainen tarjotin/muistitaulu ja värikkäitä haaraniittejä Tuijalta. Nämä ovatkin monikäyttöisiä, menee kokonsa puolesta sekä 1:12 ja 1:6 väelle. Voipi olla, että päätyypi Merin opiskelijaboxiin.

2.12. luukku veikin kesäisiin tunnelmiin ja meren rantaan... Nämä oli suorastaan pakko kuvata juuri tämän pöydän päällä, koska turkoosi-väri niin kuuluu tähän ja linkittyy antajaansa 😉

Nukkekoti Väinölän kalenteriluukuista 1 ja 2 tuli puisia tarve-esineitä nukkekodin keittiöön. Nyt kun saisi vielä sen 1:12 talon keittiöineen kootuksi. Tämä on hyvä kannustin.

3.12. tulikin vuoroon toinen Maijan paketti. Pehmoisesta sametipussukasta paljastui kasvivärjättyjä villalankoja ja puuvillakangasta. Ideoita näiden käyttöön löytyykin jo.

4.12. luukusta paljastui ihailemani sähköistetty joulukranssi. Miten Maarit osuitkin näin oikeaan värinvalinnan kanssa!

NukkekotiVäinölän kalenterista tuli jouluisia kortteja ja pikku Iidalle palapeli.

5.12. luukusta löytyi tuohikori täynnä "etelän hetelmiä". Meredith kiittää ja omi nämä heti itselleen.
6.12. luukku olikin jälleen Maaritilta. Paketista paljastui hempeän roosan sävyinen laukku ja jouluiset posliiniastiat.

7. päivän paketista löytyi Ronjan tekemä ihana kauris-kakku. Kukahan saa tämän?
8. päivä toi ihanan pörröisen "paimentolais"maton Heliltä. Tämä menee Talo Aurinkoisen vinttikamariin sängyn viereen. Miten ihana nousta aamulla ja laskea varpaansa tämmöiseen pehmeyteen ja lämpöön.
Tuijan paketti tuli lahjasäkistä 9. päivä. Paketista löytyi jouluinen rasia ja musta-valkoisia helmiä, joista saa tehtyä vaikka rasioita tai mukeja.

Väinölän joulukalenterin luukuista 5-8 tuli lisää puisia tarve-esineitä ja sisustusjuttuja seinälle laitettavaksi. Näitä onkin ollut mukava askarrella. Minunkin seinäkelloni taitaa täydentyä heilurilla ja punnuksilla ennen ripustusta paikoilleen.


Luukusta 9 tuli keittiöön työvälineitä ja Maaritilta saatu purkki löysi heti käyttökohteen.
Luukusta 10 painettu puuvillakangas tilkkupeitto-kuviolla. Tämä lähtee mukaan joululomalle. Näin kaunis sommittelu pääsee paremmin vielä oikeuksiinsa topattuna ja tikattuna aidoksi täkiksi.

10. päivän paketti oli Leilalta. Sieltä paljastui Leilan neulahuovuttama nallekarhu, aamiaistarjotin sekä ristipistomatto! Toivottavasti Eemeli ja Iida osaavat leikkiä yhdessä nallella. Puinen pakkaus pääsee sekin jatkoaskarteluun tai säilytysratkaisuksi pientavaroille.

Kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille joulukalenteriini osallistuneille!
Ihanuuksia ja onnen hetkiä jokaiseen päivään 💓

Kommentit